Restoran Kaptolska klet

Tradicija

U ponedjeljak 9. rujna 2013. svoja su vrata otvorile novouređena Kaptolska klet i sestrinska konoba Bracera, na savršenoj lokaciji u samom srcu Zagreba, na adresi Kaptol 5, točno preko puta zagrebačke katedrale, nezaobilaznog odredišta svih turista. Kaptolska klet jedan je od najstarijih restorana u Zagrebu s tradicijom dugom 60 godina, a svoju je osebujnu ponudu zadržao sve do danas.
Na terasi Kaptolske kleti možete osjetit toplu i bajkovitu atmosferu u jednom od najljepših i najstarijih vrtova u camom centu starog Zagreba. Uz predivnu tersu sa 150 sjedećih mjesta, restoran raspolaže s a la carte salom od 60 sjedećih mjesta te baketnom salom od 100 mjesta.

Kaptolska klet je savršeno mjesto za odmor turista i hodočasnika, ručak poslovnih ljudi te svih ljubitelja odlične hrane, željnih tradicionalnih zagrebačkih gurmanskih specijaliteta kao što su gratinirani zagrebački štrukli, confit od patke, nabujak od mlinaca, pačja prsa u umaku od prošeka te razni ostali specijaliteti i slastice.

Restaurant Kaptolska klet, uz jedinstvene specijalitete, nudi bogat izbor domaćih i stranih vina kao što su Korta Katarina Pošip, istarska Malvazija, Chateu Carsin te razna druga.

Posjetite nas i otkrijte svoj domaći gurmanski kutak, gdje možete uživati u specijalitetima domaće kuhinje.